Bol & Knol zijn er klaar voor

Aanstaande zondag is het opnieuw zover. Traditiegetrouw organiseert de werkgroep carnaval een grote paaszoektocht in het park van Zelzate. Door de huidige situatie kan dit uiteraard niet doorgaan daarom gaan de Paashazen Bol & Knol dit weekend voor op pad om de ingeschreven kinderen een zak vol lekkers te bezorgen.

overleg

Uiteraard blijven we er als organisatie op hameren om alles coronaproof te laten verlopen. We hebben dan ook nauw contact met de Coronacorndinator in Zelzate. Bij vragen en twijfels nemen we contact met haar op. Alle zakjes werden gevuld met handschoenen aan, en 4 medewerkers. Tevens zullen de Paashazen ook handschoenen en een mondmasker dragen gemaakt door het Zelzaatse bedrijf ‘Bieke Kreatief’. “Het is enorm lastig om je in deze situatie iets te organiseren, toch doen we ons best. Die lach van de kinderen zal alles snel doen vergeten”, aldus voorzitter Kevin De Decker.

Richtuur

De route is reeds gekend. Donderdag of vrijdag zullen de deelnemers een mail ontvangen met een +/- uur. Al vragen we uw begrip mocht het uitlopen. De route zal gevolgd worden , indien er iemand niet thuis is, zal men het zakje aan de deur hangen. Tevens krijgt iedereen alle te nemen richtlijnen per mail.

Belangrijk

In de huidige situatie is het aangeraden om onze Facebook-pagina ‘werkgroep carnaval Zelzate’ te volgen. Daar wij de situatie op de voet volgen en snel via sociale media kunnen communiceren.

Hoe gaan we te werk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...